سه شنبه 11 شهريور 1404 - Tue 02 Sep 2025
  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • کاربران غربی برای مرگ ترامپ دست به دعا شدند+عکس

  • انهدام دیپلماسی و مذاکره آمریکا با بمب، اروپا با مکانیسم ماشه

  • سه کشور اروپایی رسما مکانیسم ماشه را فعال کردند/وقتی مکانیزم ماشه چکانده شود، چه اتفاقی رخ می دهد؟

  • پاسخ تهدید غرب تهدید است نه مذاکره و انفعال

  • پارادایم نفاق پنبه شد؛ احیای خط فاصل با دشمن

  • به بهانه ۳ شهریور سالروز اشغال ایران توسط متفقین در زمان رضا شاه (مسئول طویله اسب های کنسول هلند)!

  • «نفوذ» و «نفاق» در جبههٔ اصلاحات

  • سپر پولادین اتحاد مردم، مسئولان و نیروهای مسلح خدشه‌دار نشود +صوت و فیلم

  • بیانیه اصلاح طلبان را چگونه بخوانید و رمز گشایی کنید؟

  • کوچه ای که اصلاح طلبان برای غرب بازکردند / سناریوی پرحجم برای شکست وحدت وانسجام ملی باکدام هدف ؟

  • جزئیات نگارش بیانیه خائنانه جبهه اصلاحات/ کار نزدیکان خاتمی بود

  • مزخرفات دوباره ترامپ دردیدار زلنسکی دررابطه با ایران

  • آنکارا از توافق جدیدکریدور زنگزور منتفع خواهد شد/«اردوغان» در مورد این کریدور چه در ذهن دارد؟

  • نقد بیانیه جبهه اصلاحات به سبک علامه مصباح

  • راز تهدید «کاتس» علیه لبنان پس از سخنرانی آتشین شیخ «نعیم قاسم»

  • پیام تسلیت به خانواده های محترم فلاح نژاد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 408450
    تاریخ انتشار: 11/شهريور/1404 - 10:24

    قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۴/۶/۱۱

    قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۳۳ سنت معادل ۰.۴۸ درصد افزایش به ۶۸ دلار و ۴۷ سنت رسید.

     قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۴/۶/۱۱

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    رویترز، قیمت نفت در معاملات روز سه‌شنبه افزایش یافته که می‌توان دلیل آن را نگرانی درمورد مختل شدن عرضه در بحبوحه تشدید درگیری بین روسیه و اوکراین دانست.

    قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۳۳ سنت معادل ۰.۴۸ درصد افزایش به ۶۸ دلار و ۴۷ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۹۶ سنت معادل ۱.۵۰ درصد افزایش ۶۴ دلار و ۹۷ سنت معامله می‌شود.

    حمله‌های پهپادی اخیر اوکراین به تأسیساتی در روسیه آسیب رسانده که حداقل ۱۷ درصد از ظرفیت پردازش نفت این کشور را در اختیار دارند که معادل ۱.۱ میلیون بشکه در روز می‌شود.

    رئیس جمهوری اوکراین در روز یکشنبه گفت قصد دارد حمله‌های جدیدی را به قلب خاک روسیه انجام دهد. اوکراین هفته‌هاست تأسیسات انرژی روسیه را مورد هدف قرار داده است.

    روسیه و اوکراین پس‌از حدود ۳ سال و نیم از آغاز جنگ، حملات هوایی خود را در هفته‌های اخیر تشدید کرده‌اند. روسیه سیستم‌های انرژی و حمل‌ونقل اوکراین را مورد هدف قرار می‌دهد و اوکراین هم به پالایشگاه‌ها و خط لوله‌های نفتی روسیه حمله می‌کند.

    از طرف دیگر، دیدگاه چین برای یک نظم جدید جهانی تنش‌های ژئوپلیتیکی را افزایش خواهد داد. رئیس جمهور چین در اجلاسی با حضور سران و رهبران روسیه و هند بر یک نظم جدید امنیتی و اقتصادی در دنیا تأکید کرد که اولویت آن جنوب جهانی است، یعنی درست برخلاف دیدگاه آمریکا.

    چین و هند بزرگ‌ترین خریداران نفت خام از روسیه، دومین صادرکننده بزرگ نفت دنیا هستند. ترامپ تعرفه‌های اضافی بر هند به‌خاطر خرید از روسیه وضع کرده اما هنوز این اقدام را علیه چین انجام نداده است.

    سرمایه‌گذاران درحال‌حاضر منتظر اجلاس بین اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش در هفتم سپتامبر هستند تا سرنخ‌هایی درمورد افزایش دوباره تولید این گروه به دست آورند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما